Tuesday, March 22, 2011

Video Seks Anwar dengan Pelacur Cina Download

Video Seks Anwar dengan Pelacur Cina Download

*Update Video Datuk Eskay telah bersumpah Laknat,Jumaat 29 April 2011 Sini
*Update nilai Sendiri Sini


Pelakun itu bukan DS Anwar Ibrahim.
Buktinya:

1.) Rambut pelakun hitam dan tebal penuh. Rambut Anwar banyak yang sudah putih dan banyak sudah gugur/jarang.

2.) Gaya jalan/lenggang jauh berbeza dengan gaya jalan/lenggang Anwar.
3.) Leher pelakun lebih gemuk daripada leher Anwar.
4.) Perut Anwar tidak buncit seperti perut pelakun.
5.) Punggung pelakun lebih besar daridpada punggung Anwar.
6.) Kulit pelakun lebih cerah daripada kulit Anwar.
7.) Dada pelakun lebih besar daripada dada Anwar.
8.) Tubuh pelakun lebih gemuk berbanding tubuh Anwar.

komen yang dipetik dari blog diatas


Tadi masa lepas bangun tidur,tak tau nak buat apa.pastu pergi la website Nuffnang Nak tengok berapa visitor yang singgah kat blog ni hari ni.

Check punya Check,tengok sekali ada keyword 'Video Seks Anwar dengan Pelacur Cina Download'..tu dia aih bila la blog ni letak benda camtu..Ini mungkin sebab aku letak Artikel Pakatan nafi lelaki dalam video seks Anwar semalam. Video ni ntah ada ka ntah tidak.Ntah-ntah rekaan semata-mata.Kalau cari kat sini memang tak dak la.

Kepada sesiapa yang cari Video Seks Anwar dengan Pelacur Cina Download kat sini,aku ingin memesan tidak elok tengok benda cam ni.nak ikut,ikut lah apa yang aku taip ni.kalau tak mau tu hak masing-masing.sekurang-kurangnya aku dah pesan jangan buat maksiat dan aku ingin berpantun sikit ni.. haha..

Sorong pape tarik pape
Buah kelanji dale pelahu
Suruh make dia make
Ini bukan blog lucah, Download Video Seks Anwar dengan Pelacur Cina memang tak dak oo..

p/s Aku tiru David Teo Berpantun..hahaha..Lagi satu Aku tak tipu pun kat sapa yang cari tu.betul apa aku letak tajuk dengan apa yang ada dengan content yang aku publish.


*UPDATE Video Anwar Nafi beliau lelaki didalam video sex
Anwar: I'm not the man in the sex video



Video Hitler Marah konspirasi memfitnah Anwar Kantoi


*Update Skrin Shot Gambar Video Skandal Seks Anwar dengan Pelacur Cina


Rasanya Gambar ni tak termasuk kategory censored.Tutup Aurat ni..Jadi kiranya boleh la publish kat sini.-sumber internet


4 comments:

Anonymous said...

kepala butuh hang! ini lah masalahnya denganorang macam hang..

Anonymous said...

Kau penipu, pendusta agong diMalaysia anwar! Muka mu dan pengikutmu dibelakang aku tengok si azmin, si sivarasa, si alz wong, si nasution berjerawat batu dan binikau semuanya bersebahat seperti barua bangang kau...kerana tamakkan wang dan kuasa..buta hati kau dan pengikut kau..sekarang kau adalah biseksual dan homoseksual...Jangan nak menegakkan benang yang basah lagi..benang itu akan kering dan melentur lagi..kau akan menerima balak bersama pengikut kau dilaknati Allah...! Kau dan pengikut kau semua adalah hipokrit belaka...!

Anonymous said...

Kamu di tudoh...dan sekarang kerja kamu untok menangkis tudohan tersebut..
HOW...????
THROUGH....D N A ....very simple.

Anonymous said...

Babi!!

Latest

 

Old-Trafford | Find us on Google+

Disclaimer: Kebanyakan informasi dalam blog ini dipetik dari Berita Harian Online,Man United Website.Harap Maklum.