Saturday, November 19, 2011

Live Streaming Indonesia Vs Vietnam Bola Sepak Sukan Sea 19 November 2011 |

Sebentar lagi Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea diantara Indonesia Vs Vietnam akan berlangsung dan Anda boleh Saksikan Live Streaming Indonesia Vs Vietnam edisi 19 November 2011 Sukan Sea ke 26 dalam acara Bola Sepak secara langsung dari Stadium Gelora Bung Karno,Indonesia.

Perlawanan ini pasti sengit kerana kedua-dua negara ini antara pasukan yang kuat pada Temasya Sukan Sea edisi ke 26 ini. Indonesia nampak mempunyai kelebihan dari segi sorakan penyokong kerana puluhan ribuan penyokong mereka pasti membanjiri Stadium.

Walauapapun, Jika pasukan Vietnam berjaya menyerap tekanan dari sorakan itu pasti mereka akan beraksi dengan baik , sekaligus memberi tentangan sengit kepada Indonesia untuk merebut peluang ke Final pada 21 November 2011 ini menentang Pasukan negara kita Malaysia.

Pada Sukan SEA lepas di Laos, Vietnam merupakan pemegang pingat Perak manakala Malaysia pemegang pingat Emas. Adakah Vietnam akan bertemu Malaysia lagi pada Sukan Sea tahun ini?

Jangan lupa jam 8.00 malam ini untuk menyaksikan Live Streaming Indonesia Vs Vietnam edisi 19 November 2011 dalam Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea ke 26 dari Indonesia. Anda boleh bookmark post ini dengan tekan CTRL D untuk tidak ketinggalan menontonnya nanti .

→ Perlawanan Tamat Indonesia 2-0 Vietnam.

0 comments:

Latest

 

Old-Trafford | Find us on Google+

Disclaimer: Kebanyakan informasi dalam blog ini dipetik dari Berita Harian Online,Man United Website.Harap Maklum.